Belépés  \/ 
x
x
x

Zárnyitás 0-24 Szeged (elromlott zár, nem nyitható, nem zárható zár, elhagyott kulcs, beletört kulcs, rossz kulcs behelyezése esetén)

 >>> SOS +36/20-535-2030 SOS <<<

>>> SOS Gyors Szolgálat 0-24/7 Non Stop <<<

>>> Non Stop Zár Gyors Szerviz Szeged 0-24/7 <<<

Árak, díjszabás

Zárnyitás Szeged területén és a környező megyékben azonnali kiszállással Non Stop. Hétvégén és ünnepnapon is! A Zárnyitás Szolgáltatásom cégeknek, társasházi képviseleteknek és lakossági ügyfeleknek ajánlom. Áfa körbe tartozó, számlaképes vállalkozó vagyok.

Zárnyitást, bonyolult munkafolyamat, nem mindegy, hogy, ha fúrni kell azt hol kezdi meg, mert minden zárnak máshol van a fúráspontja, még záranként is máshol fúrunk a zár beragadás okának a figyelembevételével. Nem szabad olyankor feszegetni, ütögetni, vagy kalapáccsal rásegíteni, hátha kiugrik, mert könnyen a nyitási folyamat megnehezítését éri el vele, ami önnek többlet költséget jelent. Ha szorul a zár, nem tudja elforgatni a kulcsot, Ne a WD!§ legyen az amire elsőnek gondol, hanem arra, hogy hívjon egy szakembert!

A Zárlakatos Szakember, azaz én rendelkezem megfelelő tapasztalattal, tudással és szerszámozottsággal, hogy a nyitást gördülékenyen megoldhassam, valamint a kiiktatott hengerzárbetétet, vagy zártestet ki is tudjam cserélni ott a helyszínen azonnal.

Minden munkánál törekszem minimalizálni a járulékos kárral való zárnyitást! A tönkrement zár nyitása közben nem fogom tönkretenni a menthető alkatrészeket! A zárnyitás mértékétől függően, legyen az egy hengerzárbetét, vagy egy rúdzár nyitás, a helyszínen minőségi alkatrészekből megtudom oldani a helyreállítást! Önnek egyáltalán nem kell azon aggódnia, hogy mikor és honnan fogja beszerezni a nyitást előidéző hibás zár alkatrészeket, legyen az nappal, éjjel, de akár hétvégén és ünnepnapon is! A nap 24 órájában, készenlétben vagyok, hogy ha bajba jutna, segíthessek önnek.

Minden zárnyitás 0-24 Szeged Szolgáltatás igénylésekor szükség van az alábbiakra

Zárnyitás Jogszerűségének igazolása:

Az ön feladata, hogy ha kiérkezem mindenféle kérés nélkül igazolnia kell, hogy a jogszerűség fenn áll!

Igazoló okmányok:

- személyi igazolvány
- lakcím kártya
- tulajdoni lap
- bérleti szerződés

Igazoló személy:

- szomszédok
- közös képviselő
- főbérlő
- tulajdonostárs (itt természetesen az illetőnek igazolnia kell magát)

Ezen okmányok hiányában, vagy, ha ön nem akarja ezen iratokat bemutatni, akkor a jogszerűség tényének igazolása nem történhet meg, azaz jogszerűtlenül járnék el, ha az adott zárat kinyitnám, ilyen esetben értesítem a rendőrséget. Megvárom, míg kiérkeznek, önt addig a helyszín elhagyásában megakadályozom!

Abban az esetben, ha papírjai benn vannak, a lakásban amiatt nem tudja bemutatni, akkor megpróbálom az igazoló személy igazolást, azaz szomszéd, főbérlő stb ... -vel való jogszerűség fennállásának igazolását, ha őket nem tudom elérni, abban az esetben kinyitom az ajtót, de azonnal kérés nélkül igazolnia kell a jogszerűség fennállását! Amennyiben ezt nem tudja, abban az esetben értesítem a rendőrséget. Megvárom, míg kiérkeznek, önt addig a helyszín elhagyásában megakadályozom!

A kiérkező rendőrnek az összes létező adatot átadom, megrendeléskor készült hangfelvétel, telefonszám, cím, megrendelő neve azaz, az ön neve.

Életmentés esetén nem kérdezek, egyből nyitok, de utána igen is igazolni kell a jogszerűséget!! Bővebben az Á.Sz.F. ben!

 ! Kiskorú gyermek életveszély esetén a Zárnyitás szolgáltatás díja ingyenes !

Egy sajátos technikát alkalmazva, még a törésvédő pajzzsal ellátott hengerzárbetéteket is biztonságosan tudom fúrni, úgy, hogy csak a hibás alkatrészeket iktatom ki.

Csak is SOS Sürgősségi Zárnyitásnál, és vagy akkor fogom tönkretenni a törésvédő pajzsot, ha azt a munka sikeressége megköveteli, vagy ha az idő sokat számít. Ebben az esetben a károkozás szükségszerű, de figyelmeztetem önt a lehetséges költségekre.

Minden esetben megkérdem, hogy folytassam e a Zárnyitási folyamatot, ön eldöntheti, hogy tudja e vállalni az úgy keletkező többletköltséget, ha nem fogadná el, akkor a minimális 8.500.- Ft +Áfa összeget leszámlázom és elhagyom a helyszínt.

Minden probléma elkerülhető lenne a megfelelő Szolgáltatás alkalmazásával. Ha egy zár már annyira tönkrement, hogy (akad, ragad, szorul, lötyög, nehezen nyitható- zárható, többszöri próbálkozással nyitható- zárható, nehezen helyezhető a kulcs a kulcslyukba), azonnal hívni kell a Szakembert, hogy megtehessem a megfelelő óvintézkedést. Így megelőzve további kár kialakulását!

>>>  +36/20-535-2030      Zárszerviz Gyorsszolgálat       0-24/7 Non-Stop   <<<

SOS >    +36/20-535-2030    < SOS

FIGYELEM! 99% ban elkerülhető a többlet költséggel járó un. SOS sürgősségi ajtónyitás, zárnyitás, ha a megfelelő szakemberrel időben lecserélteti zárját.

Egy Biztonságtechnikai felméréssel tisztában lehet, hogy a zárjai milyen állapotban vannak, azok mennyire biztonságosak. Én megtudom határozni a hibásan működő zárat, hengerzárbetétet, vagy éppen a problémát meghatározni, majd ajánlatot teszek, hogy mi mennyibe kerülne, abban az esetben, ha nem várna tovább. Ha az ajánlatot elfogadja, azonnal a helyszínen megkezdem a probléma elhárítását.

Munkám során figyelmesen járok el, mindvégig az ön igényeit szem előtt tartva. Munkámat nagy precizitással, becsülettel és a végzem, amire 2 év garanciát vállalok! Csak is olyan zárakkal, zárbetétekkel dolgozom, amire a forgalmazó szintén vállal garanciát. Minden munkát csak akkor adok át, ha azt leteszteltem és megfelelőnek tartottam.

Vállalom minden elvégzett munkám után, ha szükséges az utó állítást, díjmentesen. Csak útdíjat számolok fel 120 Ft/km + Áfa.
Vállalom továbbá, az utómunkálatokat, teljesen díjmentesen, ha az én hibámból adódóan kell újra kimenni. Ilyen esetben nincs útdíj se. Természetesen még ilyen nem volt.
Ha figyel a jelekre, akkor biztosan időben eltudja hárítani, az amúgy jelentős anyagi többlet kiadással járó SOS zárnyitás, SOS ajtónyitás szolgáltatásom sürgősségi igénybevételét!

Zárnyitás 0-24 Szolgáltatásaim Szeged és a környező megyékben:

- Zárnyitás, Zárnyitás Szeged ...
- Sürgősségi zárnyitás ...
- SOS zárnyitás - életveszély esetén, gyermek, idős, vagy magatehetetlen állapotba került életet veszélyeztető bennrekedés, kinnrekedés esetén ...
- Ajtózár nyitás ...
- Lakászár nyitás ...
- Irodazár nyitás ...
- Garázszár nyitás ...
- Kapuzár nyitás ...
- Bútorzár nyitás ...
- Bútorszéfzár nyitás ...
- Páncélszekrényzár nyitás ...
- Pénzkazettazár nyitás ...
- Hengerzár nyitás ...
- Hevederzár nyitás ...
- Másodzár nyitás ...
- Felső zár nyitás ...
- Rúdzár nyitás ...
- Bevésőzár nyitás ...
- Rászegezőzár nyitás ...
- Hevederzár nyitás ...
- Postaládazár nyitás ...
- Autó ajtózár nyitás ...
- HiSec biztonsági ajtózár nyitás ...
- stb ...

Zárak amikre kiterjednek szolgáltatásaim:

- Hengerzárbetét, teljes betét, fél betét ...
- Bútorzárak, öltözőszekrény stb ...
- Rúdzárak ...
- Keretzárak ablak, teraszajtó, erkélyajtó ...
- Lakat ...
- Bevéső zárak ...
- Hi Sec ajtó felső zár ...
- Hi Sec ajtó főzár ...
- Rászegező zárak ...
- Hevederzárak, teljes heveder, fél heveder ...
- Elektromos zárak ...
- Retesz zárak ...
- Kapuzárak ...
- Bútorszéf zárak ...

Zárbetét Márkák: hagyományos és lapon fúrt, kígyómart és egyéb speciális kulcsozatú hengerzárbetétek

- GMB
- Elzett
- Roto
- Abus
- Anbo
- Titan
- DOM Diamant prémium zárbetét
- KESO
- Tokoz

Ezen betétek 99% ban fúrás és törésvédelemmel ellátott betétek.

Zártest Márkák: ajtó és ablak vasalatok, rászegező, bevéső, többpontos és portál rendszerű zárak

- Shücho
- Elzett
- Roto
- Gu
- Maco
- Kínai 24 mm íves frontú főzár
- Kínai 24 mm szögletes frontu főzár
- Kínai 30 mm főzár
- Kínai 24 mm másodzár
- Kínai 30 mm másodzár stb ...

Jelzések:

- akadás
- szorulás
- nehezen mozgó alkatrészek
- túl könnyen mozgó alkatrészek
- lötyögő kulcs
- lötyögő hengerzár mag
- nehezen behelyezhető kulcs
- akadó kulcs behelyezés
- elakadó elfordíthatóság
- roppan a zár, amikor működtetik
- lógó kilincs (nem vízszintesen álló)

Zárnyitás szükségessége, idegenkezűség, vagy az Ön hibája végett:

- elhagyott kulcs
- belül zárban benne hagyott kulcs (bent lévő bezárta az ajtót és benne hagyta a kulcsot a zárban) ajánlom a vészfunkciós hengerzárbetét alkalmazását
- lakásban, vagy a kulcslyukban hagyott kulcs, az ügyfél kívül és az ajtó becsapódott, pld: huzat végett (un: kicsapódás)
- beletört kulcs
- rossz kulcs behelyezés a zárba
- ellopott kulcs
- zár rongálás, feszegetés esetén
- zár meghibásodás esetén
- zár beragasztózás
- zár megreszelés
- zárba idegentárgy beletörés

X

Zárnyitás 0-24 Szeged

A Házirend tiltja a Másolást! Ne Lopj!

top

Üdvözlöm Krisztián vagyok az Ön Zárlakatosa

» Zárnyitás 0-24 Szeged «
» Ajtónyitás «

! Hívjon most, azonnal indulok !

» SOS +36/20-535-2030 SOS «

100% Szegedi Áfa körös, számlaképes vállalkozás.

Zárlakatos, Zárcsere, Zárjavítás, Zárszerelés, Zárbeállítás
Zárnyitás, Ajtónyitás, Autóajtónyitás, HiSec Kínai biztonsági ajtónyitás

Á.Sz.F. - Adatkezelési Tájékozató

aranykulcs4
SOS > +36/20-535-2030 < SOS
> Non Stop Zárnyitás Szeged <