Belépés  \/ 
x
x
x

Zárnyitás 0-24 Árak, díjszabás Szeged

Érdeklődjön ügyfélszolgálatomon ...

Szolgáltatási díj: 8.500.- Tol 30.000.- ig. +Áfa + Anyag + Áfa.
Kiszállási díj: Szegeden körtöltésen belül NINCS. Egyéb esetben 130 Ft/km + Áfa.
Parkolási díj: Amennyiben a munkavégzés helye fizető övezetben van az akkor aktuális parkolási díjat/óra a megrendelőnek ki kell fizetni, de min. 1 órát!

Amennyiben önhibámon kívül a munkavégzés meghiúsul, úgy abban az esetben 8.500.- Ft + Áfa kiszállási díjat fogok kiszámlázni!

! Kiskorú gyermek életveszély esetén a Zárnyitás szolgáltatás díjmentes !

Nagymértékben függ a végösszeg attól, hogy mikor és hol, hova kéri a szolgáltatást, valamint, hogy milyen anyag kerül felhasználásra. Telefonon, amikor bejelenti a hibát, problémát a telefonon keresztül közlöm önnel az akkori Szolgáltatási díjat, amit ha jóváhagy, azonnal indulok önnek segíteni!
Nem tudom a szolgáltatási díj mellé járulékosan tartozó anyagdíj költséget megmondani önnek, mivel nem látom a problémát, nem tudom, milyen módon lehet pld, elromlott zárját kinyitni.

Pontos árat csak is a munka szemrevételezése után tudok mondani.

A munka megkezdése előtt, ahogy szemrevételezem a problémát, közlöm önnel, hogy mire számítson, nagyjából a felhasználandó anyag árat is meghatározom. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kéri a helyreállítást, mert úgy gondolja, hogy ön maga megtudja csinálni a helyreállítást, zárcsere, zárbeállítás, akkor az elvégzett munkát (szolgáltatási díjat) leszámlázom és eltávozom a helyszínről.

Felhívom figyelmét, hogy ha mégsem tudja önállóan a helyre állítást megoldani, és ha ismét ki kell önhöz mennem, akkor egy mérsékelt, de újbóli szolgáltatásdíjat fogok kiszámlázni önnek.

Zárnyitás Szeged. Zárnyitás, Zárcsere esetén felhívom a figyelmét, a többi cserére szoruló alkatrészre, zárelemre. Amennyiben ön nem kéri azok cseréjét, abban az esetben Garanciát nem tudok vállalni az elvégzett munkára, valamint a cserélt alkatrészre is csak úgy, ha ön tisztában van vele, hogy a nem kicserélt alkatrész tönkre teheti az új alkarészt! Bővebben a Garancia, Szavatosság menüpontban tájékozódhat!

Pld: Zártest csere szükségeltetik, mert akad a zár. kicserélem, de figyelmeztem, hogy a zárbetétre is ráférnek a csere, de ön úgy dönt, hogy nem kéri, mert megtudja ön is oldani, annak a cseréjét.

Feltételezzük, hogy meg is csinálja! Rendben van a dolog, de akkor már a garanciális feltételek módosulnak, mivel az ön által kicserélt zárbetétet nem én biztosítottam és azért én nem tudok felelni, ha az így cserélt zárbetét miatt pld, nem tudja nyitni az ajtót és SOS zárnyitásra lesz szüksége, amikor fenn áll a veszélye, hogy sérül a zártest. Ilyenkor a zártest megsérülés nem az én felelősségem.

Vagy elfelejti a zárbetétet kicserélni, mondván jó az még, de pár héten belül mégis tönkre megy úgy, hogy nem tudja nyitni, zárni ajtaját, akkor szükségessé válik egy SOS ajtónyitás, amikor az előzőekhez hasonlóan sérülhet a zártest, vagy akár a kilincs szett, vagy törésvédő pajzs. Ilyenkor nem terhel felelősség, hiszen figyelmeztetve volt a problémára.

Abban az esetben ha maga biztosítja a Zárnyitás, helyreállítási anyagát és az tönkre megy időn belül, hiába én cseréltem ki, építettem azt be, akkor sem tudok felelni az így keletkezett kellemetlenségért, vagy anyagi károkért!

100% os pontosságú árat csak akkor tudok mondani, ha már a problémát elhárítottam és látom a felhasználandó anyagok méreteit, főleg hengerzárbetétnél igaz ezt, nem lehet megmondani, még több éves tapasztalat birtokában sem, hogy pontosan milyen zárbetét való az éppen zárnyitott ajtóba, nyitás előtt.

Zárnyitás, Zárcsere, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás
Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárbeállítás,
Műanyag Nyíló, Bukó- nyíló terasz, erkélyajtó, ablak szerviz

X

Zárnyitás 0-24 Szeged

A Házirend tiltja a Másolást! Ne Lopj!

top

Üdvözlöm Krisztián vagyok az Ön Zárlakatosa

» Zárnyitás 0-24 Szeged «
» Ajtónyitás «

! Hívjon most, azonnal indulok !

» SOS +36/20-535-2030 SOS «

100% Szegedi Áfa körös, számlaképes vállalkozás.

Zárlakatos, Zárcsere, Zárjavítás, Zárszerelés, Zárbeállítás
Zárnyitás, Ajtónyitás, Autóajtónyitás, HiSec Kínai biztonsági ajtónyitás

Á.Sz.F. - Adatkezelési Tájékozató

aranykulcs4
SOS > +36/20-535-2030 < SOS
> Non Stop Zárnyitás Szeged <